Comfort services

Via comfort service ben je 1 klik of telefoontje verwijderd van een persoonlijke dienstencoördinator. Die ervoor zorgt dat jij tijd en energie hebt om andere dingen te doen!

Wij zijn waar jij ook bent!

De levens van onszelf en van de mensen om ons heen worden steeds drukker,  tegelijkertijd willen en moeten we steeds langer zelfstandig thuiswonen.
Iedereen kan dus wel wat ondersteuning gebruiken, daarom heef Comfort Service twee concepten ontwikkeld die zichzelf aanpassen aan de plek waar je bent! 

COMFORT AT HOME

Comfort at Home helpt je de weg te vinden tussen honderden aanbieders, geeft je de garantie op kwaliteit en de juiste prijs voor de diverse comfort- en ondersteunende diensten. Door het ruime aanbod en de toegankelijkheid kunnen wij diverse doelgroepen aanspreken. Naast 65-plussers  is het aanbod ook ideaal voor mensen met een behoeften aan een betere work/life balance, maar ook naar personen met een beperking. 

COMFORT AT WORK

Comfort at Work heeft een ruim aanbod aan comfortdiensten welke een groot deel van huishoudelijke activiteiten uit handen nemen en waardoor de medewerkers hun handen weer vrij hebben voor leukere en/of belangrijkere taken.

Voordelen Comfort service

24-7 diensten bestellen

Het leven gaat 24/7 door, dus bij comfortservice heb je de mogelijkheid om de hele dag door diensten te bestellen. Er is altijd een mogelijkheid om diensten aan te vragen. Fysiek, telefonisch of via de app.

Uitgebreid aanbod zorg & comfort diensten

Door de samenwerking met verschillende zorg en comfort partners heeft Comfortservice toegang tot een utigebreid aanbod aan zorg en comfort diensten.

Fysieke aanwezigheid dienstencoordinator

Indien gewenst komt onze dienstencoordinator ook fysiek bij jouw locatie langs.

Opvolging bestelde diensten

Diensten bestel je voor je gemak. Een nauwkeurige opvolging is nodig om ook daadwerklijk ontlast te zijn. De dienstencoordinator volgt net zo lang de dienst tot je tevreden bent.

Eerste aanspreekpunt bewoners

Naast het organiseren van faculatieve diensten is de dienstencoordinator ook het eerste aanspreekpunt voor praktische vragen. over de omgeving, het gebouw e.g.

Verzamelfactuur

Alle kosten worden verzameld op 1 overzichtelijke verzamelfactuur. Dit houdt het overzichtelijk en verlicht de administratieve last.

GR ConfortAthome Logo_Grey

Wil je dat comfort at home de levens van jouw huurders of buren ook makkelijker maakt? 
Of hoe dit te implementeren is in jouw (nieuw)bouw.

paars ConfortAtwok Logo_Grey

Ben je enthousiast geworden over wat extra rust rondom de werkplekken die je verzorgd?

Of wil je wat meer weten over hoe de dienstverlening in elkaar steekt. 

Greep uit ons dienstenaanbod

Per projecten maken we een selectie uit ons diensten aanbod wat we aankunnen bieden. 

FAQ

Meest gestelde vragen

Om gebruik te kunnen maken van het Comfort Service plaform sluit de eigenaar van het gebouw een overeenkomst af met Comfort Service. Hierna kunnen de bewoners/gebruikers van een gebouw gebruik maken van de diensten. 

De kosten per bewoner/gebruiker is afhankelijk van het aantal gebruikers/bewoners. Comfort service komt graag een keer langs om jouw situatie uit te werken. 

Dit is heel divers want de dienstencoördinatoren kent de technische kant van het gebouw, de faciliteiten in de omgeving van je locatie maar door de tijd heen ook jouw dossier. 

Hierdoor kan je bij de dienstenvoordinator terecht voor:

  • Technische vragen over het gebouw
  • Aanvragen van een dienst
  • Advies over dienstverlening
  • informatie over het evenement in de omgeving
  • Hoe de afspraken zitten tussen huurder en verhuurder.

Daar kunnen we kort in zijn. 

Ja, elk gebouw in Vlaanderen kan zich aanmelden bij ons platform. Dit komt doordat we met een groot aandeel landelijke partners werken en dit aanvullen met lokale partners die we speciaal gaan zoeken.

De bewoners van een Assistentiewoning hebben soms behoefte aan wat extra ondersteuning in de vorm van diensten. Het nadeel van een assistentiewoningen is dat bewoners een groot aandeel aan verplichte kosten hebben. Hierdoor wordt het wonen in een Assistentiewoning erg prijzig. 

Wanneer een VME collectiec beslist de erkenning te laten vallen kan Comfort at Home de dienstverlening overnemen richting de bewoners. Met als voordeel dat ze geen verplichtingen meer hebben en dus alleen betalen voor wat ze gebruiken. Hierdoor kan de huur van een assistentiewoning weer marktconform worden. 

Het overstap traject wordt nauwbegeleidt door Comfort Service.

Je kan ook zelf diensten bestellen zonder Comfort Service. Steeds meer bedrijven bieden de mogelijkheid om diensten bij mensen thuis te brengen, dus je kan prima deze direct hier bestellen. 

Het nadeel hiervan is:

  1. Je moet gaan zoeken en beoordelen naar een geschikte partij
  2. Kans op verborgen kosten
  3. Veel tijd en energie om al je diensten te coördineren. 
  4. Vraag of er geleverd wordt wat je gevraagd had. 

Doordat Comfort service haar diensten gestandaardiseerd heeft verkleint dit de kans op fouten en heb je na het beantwoorden van enkele vragen de dienst aangevraagd die je nodig hebt. Hierna gaat de dienstencoördinator je aanvraag nauw opvolgen wat fouten voorkomt. 

Dus door via Comfort service je diensten aan te vragen bespaar je tijd, energie en frustratie! 

OVERTUIGD?

Of heb je nog meer vragen?
Contacteer ons om verder over onze diensten te praten!

Laat ons contact opnemen:

Of neem contact met ons op

+32 14  51 85 83

Info@comfortservice.be