Boodschappen

5/5

Bepaal wat je nodig hebt de komende dagen en laat de huishoudhulp de boodschappen halen en opbergen waar jij het wilt. 

Boodschappen thuis bezorgen

Wanneer je tijdelijk of voor langere tijd niet met de grote boodschappentassen wil/kan sjouwen. Kan je dit ook gemakkelijk thuis laten bezorgen. Hierdoor hoef je geen beroep te doen op mensen in je omgeving, maar kan je toch zelf alle boodschappen in huis halen! 

Alle boodschappen gehaald bij jouw winkels

Aangezien jij bepaald wat en waar we de boodschappen gaan halen, krijg je precies wat je wilt van de winkels waar je het van gewend bent. 

Fiscaal aantrekkelijk

Doordat we gebruikmaken van huishoudhulpen die betaald kunnen worden met dienstencheques. Hierdoor is het gebruik van deze dienstverlening fiscaal aantrekkelijk en kost het gemiddeld €6.03 per uur.  

Verzamelfactuur

Mocht het gewenst zijn dan kunnen wij de kosten voor de boodschappen. Verwerken in de verzamelfactuur die je al krijgt van ons voor de andere dienstverlening. 

Tip van ons contact center

Combineer dit met het koken, hierdoor laat je de zelfde huishoudhulp niet alleen de boodschappen doen maar ook nog het wegzetten en bereiden. Dat is helemaal makkelijk! 

Alle vragen

Hoe bestellen?

Om deze boodschappenservice aan te vragen volstaan de hierna volgende stappen:

Aanvraag indienen:

de eerste maal dat je gebruik maakt van deze service is het belangrijk om je contactgegevens door te geven en je voorkeur of je deze service wilt laten uitvoeren door je huishoudhulp met dienstencheques of niet.

Deze gegevens worden bewaard en dienen niet meer ingegeven te worden bij volgende bestellingen.

Vervolgens geef je jouw boodschappenlijstje door. Dit kan je via twee manieren doen

1) Dit kan je doen door het lijstje in te geven via de portal

2) Maar je kan ook gebruik maken van ons contactcenter waar we je telefonisch verder helpen tijdens kantooruren.

Opvolging:

na de opstart volgt ons contactcenter alles nauwgezet op en neemt maatregelen indien nodig. Net zo lang tot dat jij de boodschappen in huis hebt die je graag zou willen hebben.

Afhankelijk of je gebruik wilt maken van dienstencheques voor het doen van de boodschappen, of een supermarkt bij je laat thuisbezorgen werken we samen met een andere partij. 

Over de dienstencheque aanbieder

Assist at Home zorgt al vele jaren voor goed opgeleide poetshulpen en heeft medewerkers die gewoon zijn om bij mensen thuis maaltijden te bereiden. Ze zijn zich hierbij ook zeer bewust van het belang dat deze taak stipt wordt uitgevoerd en hier zal prioritair voor vervanging gezorgd worden als je vertrouwde huishoudhulp  even niet kan.

Zonder dienstencheques

Delhaize is een Belgische supermarktketen. Het bedrijf is in 1867 opgericht door Jules Delhaize en zijn broers in Ransart, niet ver van Charleroi. Vandaag de dag is Delhaize uitgegroeide tot een wereldwijde supermarkt met een groot en divers aanbod aan producten in de supermarkt. 

Zij bezorgen jouw boodschappen tot aan je voordeur in een vooraf gesteld tijdsframe. 

Welke versie kiezen? 

Afhankelijk van je wensen kan je beter kiezen voor de versie met dienstencheques of het thuis laten bezorgen door delhaize. 

Voordelen dienstencheques: 

 • jij bepaald naar welke winkeliers ze gaan (slager bakker, of welke supermarkt)
 • Goed te combineren met koken
 • Opruimen tot in de keukenkastjes
 • Je kan mee
 • Preciezer tijdsframe, niet hele dag thuis blijven.

Voordelen Delhaize laten bezorgen

 • Kost geen dienstencheques
 • Lagere bezorgkosten
 • Tot aan je deur bezorgd
 • sneller georganiseerd

We helpen je graag beslissen welke optie het beste bij je past. 

Deze dienst is heel erg goed aan te schaffen via dienstencheques. Hierdoor zijn de werkelijke kosten vele male lager dan dat dit zou zijn op factuur.

Doordat we samenwerken met een dienstencheque kantoor zorgen we ervoor dat we veilig, makkelijk en snel de cheques kunnen accepteren. En jij hier het minste omkijken naar hebt.

We accepteren beide digitale en fysieke dienstencheques.

Je kunt ook kiezen om de bezorging niet via huishoudhulpen te laten lopen maar de bezorgdienst van de supermarkt zelf in te schakelen.

Bestel nu je volgende boodschappen via ons!

 • Persoonlijke bestelhulp via het contactcenter
 • Geen gesjouw
 • Eerste bestelling 20% korting met code boodschappen2019

Deze dienst is enkel te bestellen door mensen die wonen in een appartement dat aangesloten is bij Comfort at Home.  Nog niet aangesloten, klik hier. 

Andere vonden ook interessant:

Deze dienstverlening is onderdeel van een ruim aanbod aan verschillende dienstverlening. Deze zijn allemaal stuk voor stuk thuisgeleverd te krijgen.  Benieuwd naar de inhoud van de dienstverlening? Klik op het icoontje.

Of selecteer iets uit het algemene overzicht.