Glaswas

5/5

Lekker makkelijk, wij komen eens in de zoveel tijd je ramen lappen van binnen en buiten

Ramen laten wassen

Zie je de vieze vlekken op de ramen zitten als de zon schijnt, of wordt je uitzicht belemmerd door vette vlekken als je naar buiten kijkt?  Bestel dan de glaswas service van Comfort at Home. Hierdoor heb je weer prachtige ramen zonder dat je zelf op een trapje hoeft te staan of andere er mee te belasten. 

Jij regelt het zelf!

Met de glaswas service van Comfort at Home regel je het zelf, je hoeft niet op een trapje te gaan staan of iemand belasten met deze vraag. Jij regelt het zelf en hebt geen omkijken. 

Binnen en Buiten

Of het nu gaat over de binnenzijde of de buitenzijde van de ramen. Beide kun je laten schoonmaken door onze glaswas service.

Geen raam te groot

Geen klus te groot voor de vakmensen die bij je komen. Altijd een streeploos resultaat. 

Tip van ons contact center

Combineer dit met andere huishouddiensten waardoor de zelfde persoon dit kan uitvoeren, waardoor uiteindelijk de kosten meevallen voor jou. 

Alle vragen

Hoe bestellen?

Om hulp voor het glaswassen kan je aanvragen door de volgende stappen

Aanvraag indienen: 

Als je ramen een oplapbeurt kunnen gebruiken neem je het beste contact met ons op. Via de telefoon, app of je spreek ons aan. 

Welke interval:

 Wil je het eenmalig laten doen, of wil je het volledig uitbestede zodat we vanzelf komen zonder dat je je hoeft te melden. Alles kan, en samen gaan we kijken wat het beste voor je werkt. 

Ramen lappen: Op het afgesproken tijdstip komen onze huishoudhulpen je ramen lappen. Zij melden zich netjes en laten het vervolgens weer netjes achter. 

De eerst volgende keer dat ze komen zullen ze zich van te voren even melden. Zodat het geen verrassing voor je is wanneer ze komen. 

Opvolging.

Nadat de ramen er weer blinkend bij staan zal indien gewenst het contactcenter contact met je opnemen om te kijken of alles naar wens is. 

Over de aanbieder

Assist at Home is een dienstenchequebedrijf met 18 kantoren over heel Vlaanderen. Zij zorgen al verschillende jaren voor goed opgeleide poetshulpen die graag voor Assist At home werken. Hier profiteer je elke keer van!

Deze dienst is heel erg goed aan te schaffen via dienstencheques. Hierdoor zijn de werkelijke kosten vele male lager dan dat dit zou zijn op factuur.

Doordat we samenwerken met een dienstencheque kantoor zorgen we ervoor dat we veilig, makkelijk en snel de cheques kunnen accepteren. En jij hier het minste omkijken naar hebt.

We accepteren beide digitale en fysieke dienstencheques.

Vanuit de overheid zijn wel afspraken gemaakt over welke werkzaamheden de huishoudhulpen wel en niet mogen doen. Zo mogen zij niet op een ladder staan met meer dan 3 tredes om het werk uit te voeren. In veel gevallen is dit geen beperking voor het goed uitvoeren van de glaswas met dienstencheques.

Laat ons je ramen weer schitteren!

  • Persoonlijke bestelhulp via het contactcenter
  • Geen kans om te vallen
  • Je hoeft niemand belasten met dit klusje

Deze dienst is enkel te bestellen door mensen die wonen in een appartement dat aangesloten is bij Comfort at Home.  Nog niet aangesloten, klik hier. 

Andere vonden ook interessant:

Deze dienstverlening is onderdeel van een ruim aanbod aan verschillende dienstverlening. Deze zijn allemaal stuk voor stuk thuisgeleverd te krijgen.  Benieuwd naar de inhoud van de dienstverlening? Klik op het icoontje.

Of selecteer iets uit het algemene overzicht.