Hotelservice

5/5

Ervaar je eigen appartement of woning alsof het een hotelkamer is. Alleen dan met je eigen spullen en de sfeer van thuis 

Comfort van een hotel bij je thuis

Opgemaakt bed

Je bed netjes opgemaakt geeft heel de dag een gevoel van rust en ‘s avonds zorgt dit voor een gevoel van luxe! 

Kamer gelucht

Je kamer in de ochtend lekker gelucht, geeft de mogelijkheid om weer schone en gezonde lucht je kamer te laten betreden. 

Badkamer proper

De meest gebruikte elementen uit je badkamer worden tijdens deze dienst netjes en weer fris gemaakt. Hierdoor heb je ten alle tijden een toonbare nette badkamer. 

Alle vragen

Aanvraag indienen:

De eerste maal dat je gebruik maakt van deze service is het belangrijk om je contactgegevens door te geven. Deze gegevens worden bewaard en dienen niet meer ingegeven te worden bij volgende bestellingen. Je kan de aanvraag zelf doorgeven via de portal, of gebruik maken van ons contactcenter, waar we je telefonisch verder helpen tijdens de kantooruren.

Intake:

Nadat je de aanvraag ingediend hebt komt onze fieldcoach bij je langs. Zij zal de intake verder fysiek met je afnemen. 

Hij/zij zal verder afspraken met je maken wie er komt, en wanneer de eerste keer gaat zijn. 

Uitvoering 

Vervolgens zal de dienst uitgevoerd worden zoals je afgesproken hebt tegen de intake.

Opvolging:

Na de opstart volgt ons contactcenter alles nauwgezet op en neemt maatregelen indien nodig.

Deze dienst is heel erg goed aan te schaffen via dienstencheques. Hierdoor zijn de werkelijke kosten vele male lager dan dat dit zou zijn op factuur.

Doordat we samenwerken met een dienstencheque kantoor zorgen we ervoor dat we veilig, makkelijk en snel de cheques kunnen accepteren. En jij hier het minste omkijken naar hebt.

We accepteren beide digitale en fysieke dienstencheques.

Assist at Home zorgt al vele jaren voor goed opgeleide poetshulpen en heeft medewerkers die gewoon zijn om bij mensen thuis maaltijden te bereiden. Ze zijn zich hierbij ook zeer bewust van het belang dat deze taak stipt wordt uitgevoerd en er wordt prioritair voor vervanging gezorgd  als je vertrouwde huishoudhulp  even niet kan.

Comfort van een hotel thuis ervaren?

  • Dagelijks bezoek van huishoudhulp
  • Frisse kamer 
  • Goede beoordeling van gebruikers! 

Deze dienst is enkel te bestellen door mensen die wonen in een appartement dat aangesloten is bij Comfort at Home.  Nog niet aangesloten, klik hier. 

Andere vonden ook interessant:

Deze dienstverlening is onderdeel van een ruim aanbod aan verschillende dienstverlening. Deze zijn allemaal stuk voor stuk thuisgeleverd te krijgen.  Benieuwd naar de inhoud van de dienstverlening? Klik op het icoontje.

Of selecteer iets uit het algemene overzicht.