Huishoudhulp

5/5

Kun u (tijdelijk) wat extra handjes in het huishouden gebruiken? Een huishoudhulp kan een breed aanbod aan verschillende diensten voor je uitvoeren. En natuurlijk gezellig dat er iemand in huis is

Voordelen huishoudhulp

Doe je graag samen boodschappen? Wil je schoonmaak taken uitbesteden? Heb je (tijdelijk) wat hulp nodig bij het douchen of koken? Of ziet je op tegen de administratie? Maar wil je hier niet je omgeving voor inschakelen? Onze huishoudhulp gaat graag met je mee!

Samen of alleen

Jij bepaalt bij welke taken de huishoudhulp kan ondersteunen. Dus wil je alles uitbesteden is dit een optie, maar je kunt ook samen met de huishoudhulpen het huishouden doen. 
Wel zo gezellig! 

Nauwe opvolging

Vanaf het begin tot de laatste dag heb je één contactpersoon bij onze partner. Hij/zij doet de intake en volgt tot aan de laatste dag op hoe de dienstverlening verloopt.

Daarnaast volgt ook ons contactcenter op hoe het verloopt en schakelt indien nodig de consulent(e) in. 

Uitgebreid netwerk

De database van onze partner bestaat uit een ruim aanbod van goed opgeleide huishoudhulpen. Hierdoor hebben de consulentes de mogelijkheid om de ultieme match te vinden voor jouw huishoudhulp. 

Zit de match er niet tussen? Dan gaan zij hun uiterste best doen om toch de huishoudhulp aan te wenden die je wenst. 

Tip van ons contact center

Je hoeft niet alles uit te besteden, geef de taken die je niet graag doet uit handen. En ga samen met de huishoudhulp aan de slag, wel zo gezellig!

Alle vragen

Hoe bestellen?

Om hulp voor het schoonmaken van uw woning aan te vragen volstaan de hierna volgende stappen:

Aanvraag indienen:

hierin vermeldt je jouw contactgegevens, je adres, gewenst aantal uren, voorkeur van dag waarop de schoonmaak gebeurt. Je kan de aanvraag zelf doorgeven via de portal, of gebruik maken van ons contactcenter waar we je telefonisch verder helpen tijdens kantooruren.

Intakegesprek door een consulent:

op basis van je aanvraag komt een consulent(e) kennismaken met als doel een duidelijk zicht te krijgen op je wensen.

Zij zijn getraind om een correcte inschatting te maken van de benodigde tijd en geven tips rond de te voorziene materialen.

Matchen en opstarten:

op basis van het intakegesprek gaat de consulent(e) op zoek naar een geschikte huishoudhulp. Bij een match plant zij de eerste werkdag in.

Opvolging:

na de opstart volgt een jobcoach je tevredenheid verder op en stuurt bij waar nodig. Ook  ons contactcenter blijft alles nauwgezet opvolgen en neemt maatregelen indien nodig.

Uw huishoudhulp doet uw huishouden en uw verzorging zoals u dat wenst:

 • Boodschappen doen
 • Koken, en u eventueel helpen bij het eten
 • jij bepaalt wat er gekookt wordt. 
 • Uw kleren wassen, drogen, strijken of herstellen
 • Afwassen, uw bed opmaken, iets opkuisen of verversen
 • U helpen bij het aan- en uitkleden, wassen, verzorging van uw haar, nagels of baard
 • Ervoor zorgen dat u uw medicatie of afspraken niet vergeet
 • Begeleiden naar een afspraak buitenhuis
 • Uw papierwerk in orde maken
 • etc. 

Over de aanbieder

Assist at Home is een dienstenchequebedrijf met 18 kantoren verspreid over heel Vlaanderen. Zij zorgen al verschillende jaren voor goed opgeleide poetshulpen. Hier profiteer je elke keer van!

Deze dienst is heel erg goed aan te schaffen via dienstencheques. Hierdoor zijn de werkelijke kosten vele male lager dan dat dit zou zijn op factuur.

Doordat we samenwerken met een dienstencheque kantoor zorgen we ervoor dat we veilig, makkelijk en snel de cheques kunnen accepteren. En jij hier het minste omkijken naar hebt.

We accepteren beide digitale en fysieke dienstencheques.

Laat ons ondersteuning in je huishouden!

 • Vriendelijke huishoudhulp
 • Tijd en energie over voor andere dingen
 • Goed te combineren met andere huishouddiensten 

Deze dienst is enkel te bestellen door mensen die wonen in een appartement dat aangesloten is bij Comfort at Home.  Nog niet aangesloten, klik hier. 

Andere vonden ook interessant:

Deze dienstverlening is onderdeel van een ruim aanbod aan verschillende dienstverlening. Deze zijn allemaal stuk voor stuk thuisgeleverd te krijgen.  Benieuwd naar de inhoud van de dienstverlening? Klik op het icoontje.

Of selecteer iets uit het algemene overzicht.