Joker

5/5

Mis je iets in de lijst, Comfort service doet er alles aan om de juiste dienstverlening aan te bieden aan je. Dus mocht je iets missen of een aanvulling hebben op het aanbod. laat het weten 

Hoe werkt de Joker?

Bij Comfort at Home luisteren we naar de gebruikers. Want zij helpen er voor te zorgen dat de dienstverlening aansluit bij het geen wat zij willen. Dat is de voornaamste reden om de joker dienstverlening op te zetten. 

Doe een suggestie

Jij weet wat je nodig hebt en onze taak is om onze dienstverlening hier zo goed mogelijk op aan te laten sluiten. Dus mocht je iets van onze dienstverlening missen, of heb je een aanvulling. Doe een suggestie.

Direct geholpen

Afhankelijk van je vraag kijkt ons contact center of we meteen kunnen helpen. Wellicht is een van onze partners instaat om de dienstverlening uit te voeren of kunnen we zelf iets opzetten. 
Dan ben je het snelste geholpen. 

GR ConfortAthome Logo_Grey

Opnemen in ons assortiment

Is dit iets nieuws voor ons en onze partners zijn we bereid dit in ons assortiment op te nemen. Dit doen we als we 3 of meer aanvragen gehad hebben vanuit jouw gebouw voor deze dienst. 

Wij gaan dan (samen met jou) opzoek naar een passende partner, maken hier goede afspraken mee, en nemen deze dienst op in ons standaard assortiment! 

Zet de joker in!

Help mee ons dienstenaanbod compleet te maken! 

Deze dienst is enkel te bestellen door mensen die wonen in een appartement dat aangesloten is bij Comfort at Home.  Nog niet aangesloten, klik hier. 

Andere vonden ook interessant:

Deze dienstverlening is onderdeel van een ruim aanbod aan verschillende dienstverlening. Deze zijn allemaal stuk voor stuk thuisgeleverd te krijgen.  Benieuwd naar de inhoud van de dienstverlening? Klik op het icoontje.

Of selecteer iets uit het algemene overzicht.