Kinesist

5/5

Heb je plaatselijk pijn in je lichaam, ga samen met de kinesist kijken welke oefeningen ervoor kunnen zorgen dat je weer vrij kan bewegen!

Waar kan een kinesist mij mee helpen?

Een kinesist helpt mensen die beperkt zijn geraakt in hun bewegen. Vaak zijn zij beperkt geraakt doordat bewegen pijn doet. De kinesist helpt je deze pijn te behandelen  of je te ondersteunen in je revalidatie na een ongeval, operatie of bijvoorbeeld ziekte. 

Het is dus bewegingstherapie in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat over het verstevigen van je lichaam, of wilt je liever leniger worden. De kinesist kan je hier bij helpen. 

denk hierbij aan 

  • revalidatie na een sportletsel, ongeval of operatie
  • Bij een knie- of heupprothese
  • Bij nekpijn en rugpijn
  • Bij gewrichtspijn
  • Bij MS, Parkinson.
  • Bij ouderdomskwalen zoals artrose, moeilijker stappen, enz

Juiste expertise

Ondanks dat alle kinesisten een brede expertise hebben is het handig om toch een kinesist te kiezen met een specialisatie. Dit versneld de behandeling en vergroot de slagingskans. Wij helpen graag mee de kinesist te selecteren met de juiste expertise! 

Terugbetaling mutualiteit

Wanneer je een juiste verwijzing hebt vanuit de huisarts kunnen de kosten van de sessies deels vergoed worden. Het contactcenter heeft hier ervaring mee en kan je helpen de aanvraag in te dienen. 

Opvolging contactcenter

Ooit is het zo dat je klachten niet meteen verholpen zijn, maar dat dit het gevolg is van een samenkomst van verschillende klachten. Het contact center blijft je klachten en de vorderingen opvolgen en laat indien nodig nog een andere kinesist contact met je opnemen. Dit vergroot de kans van slagen! 

Hoe werkt dit?

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Je kan voor een groot aantal aan verschillende redenen baat hebben bij een behandeling van een kinesist. Elke kinesist heeft een bepaalde specialisatie, die dus getrained is om specifieke behandelingen te doen. Maar welke specialisatie heb je nu eigenlijk nodig? En hoe vind je deze specifieke kinesist. 

Achterhalen behandeling 

Wanneer je contact op neemt met ons contact center zullen zij samen met jou gaan kijken welke behandeling je het beste kan volgen. 

Dit doen zij door een paar simpele vragen te stellen van de herkomst van de klachten, en hoe de klachten specifiek tot uiting komen. 

Laat je kwaaltje oplossen via de kine!

  • Weer volle energie
  • Ondersteuning bij aanvragen vergoeding
  • Professionele kinesisten! 

Deze dienst is enkel te bestellen door mensen die wonen in een appartement dat aangesloten is bij Comfort at Home.  Nog niet aangesloten, klik hier. 

Andere vonden ook interessant:

Deze dienstverlening is onderdeel van een ruim aanbod aan verschillende dienstverlening. Deze zijn allemaal stuk voor stuk thuisgeleverd te krijgen.  Benieuwd naar de inhoud van de dienstverlening? Klik op het icoontje.

Of selecteer iets uit het algemene overzicht.