Klussendienst

5/5

Heb je wat kleine klusjes in huis die nog gedaan moeten worden, maar door een of andere manier er niet aan toe komt. Laat een handyman komen. 

Voordelen van klussendienst

Of het nu gaat over een lamp die vervangen moet worden, of een raam wat al een tijdje tocht. De klussendienst van Comfort At Home komt snel en doeltreffend die zaken oplossen.

Betrouwbare handymannen

De klusservice van Comfort At Home stuurt betrouwbare handymannen die hun afspraken na komen. Zij werken veel voor onze partner, en kunnen dit alleen blijven doen als ze zich aan hun woord houden. Hier profiteer je van. 

Voordelig uitgevoerd

Natuurlijk heb je iemand nodig die weet wat hij doet veel ervaring heeft in het maken ervan.

De vraag is of het nodig is om iemand te laten komen de gespecialiseerd den gediplomeerd is in een speciaal onderwerp, of een allround handyman de klus kan klaren. 

er zit een groot verschil in het tarief dat zij rekenen. 

Tip van ons contact center

Door een klusjesman te laten komen in plaats van een vakman bespaar je elk uur kosten. Je hebt natuurlijk niet altijd een vakman nodig, maar kan vaak ook een klusjesman laten komen. Wij helpen graag meedenken of er een vakman of een klusjesman nodig is. 

Op het moment dat er zich iets voor doet moet je jezelf de volgende vragen stellen.

 1. Is dit een spoedklus? We praten over een spoedklus als er een dag gewacht wordt er dusdanige schade is dat we niet zo lang mogen wachten. Mocht dit het geval zijn, bel dan het spoedservice nummer. Is dit niet het geval, ga naar stap 2. 
 2. Heb je een vakman voor nodig? Natuurlijk heb je iemand nodig die weet wat hij doet veel ervaring heeft in het maken ervan.
  De vraag is of het nodig is om iemand te laten komen de gespecialiseerd den gediplomeerd is in een speciaal onderwerp, of een allround handyman.

  Onder het tabblad vakman vs handyman leggen we uit welke werkzaamheden waar onder vallen. Kom je hierna nog steeds niet uit, helpen we je graag verder! 

  Door voor een handyman te kiezen waar mogelijk, bespaar je geld. Doordat zij een ander tarief vragen dan de vakmannen.

 3. Zoeken passende technieker

  Nadat de aanvraag duidelijk is, gaat onze partner zoeken in zijn netwerk van vakmannen die deze opdracht voor je kunnen uitvoeren. Zodra er iemand gevonden is die tijd kan maken in zijn agenda, wordt dit ingepland door ons.

  Bij een match nemen wij contact op met een datum en een tijdframe waneer we bij je langs kunnen komen.
 4. 30 min van te voren

  Wanneer de handyman vertrekt bij zijn vorige klus zal hij jou verwittigen, hierdoor hoef je niet de hele tijd thuis te blijven, maar kan je tijdens het wachten op zijn aankomst erop uit.

 5. Nazorg 

  Wij gaan er vanuit dat de vakman het probleem oplost zoals afgesproken, maar voor de zekerheid nemen we na het uitvoeren van de oplossing kort contact met je op om te kijken of alles naar wens is en we eventueel nog wat voor je kunnen betekenen.

Je wilt je appartement of huis natuurlijk in een zo goed mogelijk conditie houden, dit betekent dat wanneer er iets kapot is je dit het liefste zo snel mogelijk gemaakt hebt. 

Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van alle klussen waar je aan kan denken, maar staat je klus er niet tussen. neem gerust contact op met het contactcenter van Comfort At home. Dan zullen wij kijken wat we voor je kunnen betekenen! 

Klussen: klussendienst

 • schilderij verhangen
 • Kast verhuizen
 • Druppende kraan 
 • lamp ophangen 
 • Deur korter maken
 • Kasjes stellen

 Vakmannen 

Elektro Elektro vakman

 • Stroompanne
 • Verlichting
 • Data

Hvac:

 • Verwarmingstechnieker
 • Koeltechnieker

Sanitair: Meer informatie

 • Loodgieter
 • Ontstopper

Schrijnwerkerij:

 • Sloten en Beslag
 • Ramen en Deuren
 • Meubilai
Weet je niet zeker waar je klus ondervalt, neem gerust contact met ons op. En dan helpen we het uitzoeken, samen zorgen we dat je de juiste vakman thuis hebt. 

  Zorg- en hulpbehoevende personen (met beperkte financiële middelen) genieten van een verminderd tarief. Dit is per gemeente anders en kunnen we op dit moment geen advies over geven. Het beste kan je contact op nemen met ons contact center en kijken hoe het beste dit te organiseren. 

   

  Onze partner maakt het onderscheid tussen aan de ene kant een vakman en aan de andere kant een handyman. 
  Beide zijn erg betrouwbare klusjes mannen die kwalitatief goed werk af leveren

  Met daarbij een groot verschil over de erkenningen en de diploma’s die ze hebben. Hierdoor worden de werkzaamheden die ze mogen uitvoeren beperkt/ af gekaderd. 

  Het voordeel van de handyman is dat het uurloon 30-40% lager ligt dan een vakman. Het is dus altijd aangeraden om een handyman te laten komen wanneer mogelijk. 

  Wanneer en handyman of vakman?
  In het overzicht “varianten” staat een opsomming beschreven waarin staat wanneer je een vakman kan laten komen en wanneer een handyman. Mocht je hier niet uitkomen of niet zeker zijn wie je het beste kan laten komen. We helpen hier graag bij. 

  NNOFCAREis een professionele klusjesdienst.

  24/7 beschikbaar voor herstellingen en onderhoudswerkzaamheden.

  NNOFCARE helpt u bij correctief, maar ook preventief onderhoud.

  Als eigenaar of huurder wilt u uiteraard een optimaal functionerend pand zonder zorgen over technische problemen of kapotte onderdelen.

  NNOFCARE helpt u hierbij.”

  Regel die klus blijft liggen meteen

  Deze dienst is enkel te bestellen door mensen die wonen in een appartement dat aangesloten is bij Comfort at Home.  Nog niet aangesloten, klik hier. 

  Andere vonden ook interessant:

  Deze dienstverlening is onderdeel van een ruim aanbod aan verschillende dienstverlening. Deze zijn allemaal stuk voor stuk thuisgeleverd te krijgen.  Benieuwd naar de inhoud van de dienstverlening? Klik op het icoontje.

  Of selecteer iets uit het algemene overzicht.