Koken

5/5

Hulp bij het koken in het huishouden, laat de huishoudhulpen de maaltijden bereiden die jij (samen) bedenkt! 

Voordelen van het bereiden van maaltijden ​

Aanpassen aan jouw dieet

Doordat jij bepaalt wat er gegeten wordt, is dit volledig aan te passen aan het dieet wat je opdat moment volgt. Niet alleen lekker dus, maar ook gezond!  

Combineren met boodschappen

Als je  deze dienst combineert met de boodschappen ben je helemaal ontzorgt. Jij geeft aan wat je wilt eten of geeft een recept. Wij doen de boodschappen en bereiden de maaltijd. 

Oude recepte herleven

Mocht je veel recepten hebben die je altijd graag gegeten hebt maar het nu al lang geleden is dat het voor je gemaakt is. Jij bepaalt wat we koken, dus laat je in de watten leggen. 

Tip van ons contact center

Combineer dit met andere huishouddiensten waardoor de zelfde persoon dit kan uitvoeren, waardoor uiteindelijk de kosten meevallen voor jou. 

Hoe bestellen?

Om hulp voor het schoonmaken van uw woning aan te vragen volstaan de hierna volgende stappen:

Aanvraag indienen:

hierin vermeldt je jouw contactgegevens, je adres, gewenst aantal uren, voorkeur van dag waarop de schoonmaak gebeurt. Je kan de aanvraag zelf doorgeven via de portal, of gebruik maken van ons contactcenter waar we je telefonisch verder helpen tijdens kantooruren.

Intakegesprek door een consulent:

op basis van je aanvraag komt een consulent(e) kennismaken met als doel een duidelijk zicht te krijgen op je wensen.

Zij zijn getraind om een correcte inschatting te maken van de benodigde tijd en geven tips rond de te voorziene materialen.

Matchen en opstarten:

op basis van het intakegesprek gaat de consulent(e) op zoek naar een geschikte huishoudhulp. Bij een match plant zij de eerste werkdag in.

Opvolging:

na de opstart volgt een jobcoach je tevredenheid verder op en stuurt bij waar nodig. Ook  ons contactcenter blijft alles nauwgezet opvolgen en neemt maatregelen indien nodig.

Assist at Home zorgt al vele jaren voor goed opgeleide huishoudhulpen en heeft medewerkers die gewoon zijn om bij mensen thuis maaltijden te bereiden. Ze zijn zich hierbij ook zeer bewust van het belang dat deze taak stipt wordt uitgevoerd en hier zal prioritair voor vervanging gezorgd worden als je vertrouwde huishoudhulp even niet kan.

Deze dienst is heel erg goed aan te schaffen via dienstencheques. Hierdoor zijn de werkelijke kosten vele male lager dan dat dit zou zijn op factuur.

Doordat we samenwerken met een dienstencheque kantoor zorgen we ervoor dat we veilig, makkelijk en snel de cheques kunnen accepteren. En jij hier het minste omkijken naar hebt.

We accepteren beide digitale en fysieke dienstencheques.

Laat je maaltijden bereiden!

  • Jouw recepten
  • Iemand in jouw huis aan het koken

Deze dienst is enkel te bestellen door mensen die wonen in een appartement dat aangesloten is bij Comfort at Home.  Nog niet aangesloten, klik hier. 

Andere vonden ook interessant:

Deze dienstverlening is onderdeel van een ruim aanbod aan verschillende dienstverlening. Deze zijn allemaal stuk voor stuk thuisgeleverd te krijgen.  Benieuwd naar de inhoud van de dienstverlening? Klik op het icoontje.

Of selecteer iets uit het algemene overzicht.