Bezorging medicatie

5/5

Gebruik je verschillende medicijnen en neem je dagelijks verschillende tabletten en/of capsules in?  Deze dienst zorgt dat je altijd de juiste medicijnen hebt! 

Uitleg van de dienst

Het is mogelijk om door Comfort At home uw medicijnen per dag én per innamemoment in een zakje te laten verpakken. Dus een apart zakje voor de ochtend, de middag, de avond en de nacht. zoals je van ons verwacht bezorgen we dit gewoon bij je thuis. 

Nooit meer twijfel

Aangezien jij bepaald wat en waar we de boodschappen gaan halen, krijg je precies wat je wilt van de winkels waar je het van gewend bent. 

Makkelijker innemen

Doordat wij de medicijnen voor jou sorteren, en allemaal apart verpakken per inname moment hoef je nooit meer te twijfelen. Heb je het nu wel ingenomen of niet, dit geeft rust en zorgt ervoor dat je alles ingenomen hebt. 

Altijd voldoende

Op 1 rol zitten de medicijnen voor 3 weken, 1 week voordat deze op is zal comfort at home weer contact met je opnemen om te kijken of er weer nieuwe besteld moeten worden en of er iets veranderd is aan de inname. Op deze manier vergeet je nooit te bestellen en heb je op tijd weer de nieuwe medicijnen in huis.

Wist je dat?

Wanneer je jouw medicatie besteld via Comfort at Home zal deze klaargezet en gecontroleerd worden door een apotheek. Bij afwijkende of vreemde combinaties zal er contact met je dokter opgenomen worden. 

Alle vragen

1.Doorgeven bestelling
Als je je medicijnen bezorgd wil hebben via Comfort At home is dat een fluitje van een cent. De bestelling kan je het beste invullen in onze portal, hier heb je de mogelijkheid om het doktersrecept bij te voegen. Door het online door te geven zorgt het ervoor dat de kans op fouten zo klein mogelijk is.
Wil je liever het telefonisch doorgeven, dan kan dat natuurlijk ook. Hiervoor kan je contact op nemen met het contact center. Zij zullen dan je bestelling doorzetten.
2.Levering

1 week nadat je besteld hebt worden de de medicijnen geleverd. Dit gebeurd op het afgesproken tijdstip door onze partner Pharmaforce. Zij zullen je de medicijnen rol overhandigen en de eerste keer kort wat uitleg geven over hoe het systeem werkt.

Mocht je hierna nog vragen hebben, kun je altijd het contact center bellen. Zij weten precies hoe het systeem werkt en kunnen dan ook je vragen beantwoorden.

3.Aanpassingen doorgeven

Het kan zo zijn dat tussentijds je andere of nieuwe medicatie nodig hebt. Hiervoor kan je het beste contact op nemen met het contact center. Zij zullen samen met jou en de dokter overleggen hoe het beste de medicijnen toegevoegd kunnen worden.

4.Opnieuw bestellen

1 week voordat je bestelde medicijnen op raken neemt ons contact center contact met je op, zij zullen checken of er iets veranderd is aan je medicatie voorschrift en voor hoeveel weken je geleverd wil hebben. Zo zorgen we er samen voor dat je altijd het juiste en voldoende medicatie in huis hebt.

aanleveren door pharmaforce

  • assortiment
  • kwaliteit
  • betrouwbaarheid

aanleveren door pharmaforce

Inhoud pharmaforce

Bestel de volgende medicijnen bij ons

  • Handig per inname moment verpakt
  • Automatisch opnieuw verstuurd
  • Controle door gediplomeerde apotheek

Deze dienst is enkel te bestellen door mensen die wonen in een appartement dat aangesloten is bij Comfort at Home.  Nog niet aangesloten, klik hier. 

Andere vonden ook interessant:

Deze dienstverlening is onderdeel van een ruim aanbod aan verschillende dienstverlening. Deze zijn allemaal stuk voor stuk thuisgeleverd te krijgen.  Benieuwd naar de inhoud van de dienstverlening? Klik op het icoontje.

Of selecteer iets uit het algemene overzicht.