Noodoproep systeem

5/5

Ben met een gerust hart thuis, ook als even niemand in de buurt is. Want met het noodoproep systeem kan je altijd iemand waarschuwen als je even onwel wordt.  

Altijd iemand in de buurt

Doordat je altijd iemand kan waarschuwen ben je eigenlijk nooit alleen. Want mocht je onwel worden is hulp 1 druk op de knop van je verwijderd. Jij bepaalt zelf vooraf met wie we contact opnemen. 

24/7 iemand bereikbaar

Bij een noodgeval komt er meteen iemand naar je toe. Dit kan een mantelzorger zijn die je zelf aanwijst. Of als die allemaal niet kunnen iemand van het 24 uurs zorgteam. Zo heb je altijd de zekerheid dat iemand in de buurt is. 

Bepaal zelf de opvolging

Per systeem is er in te stellen wat er in welke volgorde gebeurd als er een alarm gegeven wordt. 

De mogelijkheden waar je aan kan denken zijn:

 1. directe video/spraakverbinding met een bekende
 2. directe spraakverbinding met een contactcenter.
 3. sms notificatie naar een bekende/ thuiszorg
 4. Opname in dossier

Werkt altijd

Doordat je dit systeem huurt blijven wij eigenaar van de gehele installatie. Dat betekent dat je voor een klein vast bedrag jezelf nooit zorgen hoeft te maken voor een werkend systeem. 

1x per kwartaal nemen we contact met je op en testen we de hele installatie. Zo weten we zeker dat alles naar behoren werkt als je het nodig hebt! 

Stel zelf samen

Het platform van Aperi is erg makkelijk te koppelen met een groot aanbod aan verschillende accesoireses. 

Hierdoor kan je je systeem bouwen wat precies aan je behoefte voldoet. 

– Wil je een sensor in elke kamer
– Wil je een armband
– Trekkoord bij de WC/badkamer
– armband voor in de tuin

Het systeem

Infigo 200

Het instapmodel van de Infigo reeks is de Infigo 200 

 • Directe spraakverbinding
 • Directe beeld-beeld verbinding
 • Zelf volgorde van alarmering invullen
 • Goedgekeurd voor jouw appartement
 • Gratis installatie t.w.v €150
 • Toevoegen van extra sensoren mogelijk
 • Entertainment module
 • Thuiszorg integratie

€2 per dag

Infigo 500

Het uitgebreide model van de Infigo reeks is infigo 500. 

 • Directe spraakverbinding
 • Directe beeld-beeld verbinding
 • Zelf volgorde van alarmering invullen
 • Goedgekeurd voor jouw appartement
 • Gratis installatie t.w.v €150
 • Toevoegen van extra sensoren mogelijk
 • Entertainment module
 • Thuiszorg integratie

Op aanvraag

Alle vragen

1.Keuze maken welk systeem

Het  begint bij je keuze welk basissysteem je wilt hebben.  Wil je een simpele versie ga dan voor de infigo 200, wil je meerdere functies toevoegen aan het systeem. Ga dan voor de infigo 500 met een add-on pakket indien gewenst. 

Vind je het lastig om een keuze te maken? Wij loodsen je graag door alle mogelijkheden, zodat je de beste keus kan maken.

Bestel uiteindelijk het geen wat je nodig hebt, via de portal of via ons contact center. 

2.Installeren systeem

Na het ontvangen van de bestelling maken we een afspraak om bij je langs komen om het systeem tegen de muur aan te hangen en alle sensoren te installeren. 

3.Juiste instellingen
Vervolgens zorgen we dat we ook de instellingen van het systeem juist staan. Dit doen we door samen met je te gaan kijken wat er moet gebeuren wanneer een alarm gegeven wordt. Maar ook wanneer je voor een infigo 500 hebt gekozen zullen we het scherm mee helpen installeren. 
4. Onderhoud en opvolging

Het aller belangrijkste is dat het systeem werkt en blijft werken. Daarom nemen wij 1x per kwartaal contact met je op om de status van het systeem te checken en kijken of alles nog naar behoren werkt. Zo ben jij altijd verzekerd van een goed werkend systeem. Dat geeft veel rust aan jou maar ook aan je omgeving. 

Om te zorgen dat iedereen een systeem heeft wat past bij zijn of haar situatie maakt aperi het mogelijk om extra sensoren toe te voegen aan het basis station.

Draadloze oproepknop

De draadloze oproepknop zit zoals de naam doet vermoeden nergens aan vast. Is dus altijd bij je te dragen. Hierdoor heb je het altijd bij op het moment dat je het nodig hebt. 

USB oproepknop

Dit is een losse portable knop die je vast ergens insteekt, en dus altijd op de zelfde plek zit. Hierdoor weet je altijd waar je de knop kunt vinden.  

Als partner voor het noodoproep systeem werken wij samen met Aperi. 

Aperi is ontwikkelaar van het zorgcommunicatiesysteem voor de ganze zorgsector. Dit betekent dat zij oplossingen hebben van Woon zorg centrums tot mensen die thuiswonen. 

Dit doen zij door te vertrekken vanuit de wensen en noden van de gebruikers. En hier hun creativiteit en kennis van technologie op aan te laten sluiten. 

Aperi is een 100% belgische fabrikant. 

Mariette is 75 jaar en sinds vorig jaar weduwe. Ze woont nog steeds zelfstandig thuis, maar haar leeftijd begint haar parten te spelen. Hulp vragen wil ze niet, waardoor haar zoon Paul vaak ongerust is. Het dagelijkse bezoekje na zijn werk brengt toch enige gemoedsrust, maar wanneer de avond valt, knaagt zijn ongerustheid. 

Sinds kort heeft Mariette aperi Home in haar woonkamer geplaatst. aperi Home waakt over haar veiligheid wanneer Paul dit niet kan. Als Mariette ‘s nachts opstaat, stuurt aperi Home automatisch een alarm naar de smartphone van Paul wanneer ze na bepaalde tijd niet terug in haar slaapkamer is. Maar aperi Home doet meer dan enkel gemoedsrust bieden. 

Via een eenvoudig programma kan Mariette op elk moment van de dag haar kleindochter Sophie bereiken. Sophie hoeft op haar beurt haar grootmoeder niet meer helpen herinneren haar medicatie in te nemen, want aperi Home beschikt over een automatische herinneringsfunctie. 

Wanneer Sophie merkt dat haar grootmoeder een lage bloeddruk heeft, vult ze dit in, in het heen-en-weerschriftje op aperi Home. Eenmaal per week komt verpleegster Ilse namelijk langs om de waarden van Mariette te meten. Ilse ziet in één oogopslag hoe Mariette haar week verlopen is en kan hierdoor de juiste zorgen toedienen én rapporteren via aperi Home. 

Op die manier krijgen Mariette, Paul, Sophie en Ilse gemoedsrust en dit op elk moment van de dag.

Krijg je veilige gevoel terug

Deze dienst is enkel te bestellen door mensen die wonen in een appartement dat aangesloten is bij Comfort at Home.  Nog niet aangesloten, klik hier. 

Andere vonden ook interessant:

Deze dienstverlening is onderdeel van een ruim aanbod aan verschillende dienstverlening. Deze zijn allemaal stuk voor stuk thuisgeleverd te krijgen.  Benieuwd naar de inhoud van de dienstverlening? Klik op het icoontje.

Of selecteer iets uit het algemene overzicht.