Schoonmaak

5/5

Een propere ruimte zonder dat je voor verrassingen komt te staan. Flexibel in te delen zodat je krijgt wat je wilt. 

Voordelen van poetshulp aan huis

Jij houdt de touwtjes in handen

Jij bepaalt samen met de kuisvrouwen of kuismannen wat er precies moet gebeuren en hoe je het wilt hebben.

Onze poetshulp poetst iedere ruimte tot in de puntjes. We dweilen de vloer, maken het toilet en de douche schoon en stoffen alles af, om maar een paar dingen te noemen. Iets lastigere of minder frequente klusjes zoals een koelkast reinigen, de oven schoonmaken en ramen lappen, doen we ook.

Kortom, we maken alles spik en span zoals jij wenst. 

Vooraf duidelijke afspraken

Niets is vervelender dan dat achteraf bijkomende kosten tegenkomt. Onze partner werkt kraakhelder, zonder bijkomende kosten of onaangename verrassingen. Hierdoor weet jij precies waar je aan toe bent, wel zo fijn! 

Fiscaal voordelig

Als je wilt betaal je via dienstencheques, hierdoor is het voor jou na alle aftrekposten fiscaal voordelig. En de poets krijgt hier een goed bedrag voor terug. 

Ik ben heel tevreden over onze poetshulp via Comfort at Home. Ze doet haar werk voor 100% en vraagt ook of ze mij nog extra kan helpen bijvoorbeeld door de vuilniszakken buiten te zetten. Ze ziet het werk en dit geeft mij een heel gerust gevoel.

Ginette – 68

Alle vragen

Hoe bestellen?

Om hulp voor het schoonmaken van uw woning aan te vragen volstaan de hierna volgende stappen:

Aanvraag indienen:

hierin vermeldt je jouw contactgegevens, je adres, gewenst aantal uren, voorkeur van dag waarop de schoonmaak gebeurt. Je kan de aanvraag zelf doorgeven via de portal, of gebruik maken van ons contactcenter waar we je telefonisch verder helpen tijdens kantooruren.

Intakegesprek door een consulent:

op basis van je aanvraag komt een consulent(e) kennismaken met als doel een duidelijk zicht te krijgen op je wensen.

Zij zijn getraind om een correcte inschatting te maken van de benodigde tijd en geven tips rond de te voorziene materialen.

Matchen en opstarten:

op basis van het intakegesprek gaat de consulent(e) op zoek naar een geschikte huishoudhulp. Bij een match plant zij de eerste werkdag in.

Opvolging:

na de opstart volgt een jobcoach je tevredenheid verder op en stuurt bij waar nodig. Ook  ons contactcenter blijft alles nauwgezet opvolgen en neemt maatregelen indien nodig.

Over de aanbieder

Assist at Home is een dienstenchequebedrijf met 18 kantoren verspreid over heel Vlaanderen. Zij zorgen al verschillende jaren voor goed opgeleide poetshulpen. Hier profiteer je elke keer van!

Doordat we werken met dienstencheques mogen we vanuit de wetgeving bepaalde dingen niet doen. 
Wat doen we niet?
  • Gemeenschappelijke ruimtes zoals een trappenhal in een appartementsgebouw
  • Ruimtes voor professioneel gebruik zoals een dokterspraktijk
  • Auto’s
  • Tuin (wel het terras)
  • Dierenbenodigdheden zoals een kattenbak

Laat ons (samen met jou) het huis netjes maken

  • Jij bepaalt wat en hoe het gebeu
  • Fijne hulpen
  • Goed te combineren met andere diensten. 

Deze dienst is enkel te bestellen door mensen die wonen in een appartement dat aangesloten is bij Comfort at Home.  Nog niet aangesloten, klik hier. 

Andere vonden ook interessant:

Deze dienstverlening is onderdeel van een ruim aanbod aan verschillende dienstverlening. Deze zijn allemaal stuk voor stuk thuisgeleverd te krijgen.  Benieuwd naar de inhoud van de dienstverlening? Klik op het icoontje.

Of selecteer iets uit het algemene overzicht.