Verhuisservice

5/5

Ga je verhuizen naar een (nieuw) appartement, dan moet je veel organiseren. Met deze verhuisservice wordt je volledig ontzorgd en komen al je meubelen in goede staat aan. 
ook (tijdelijke) opslag kan je via deze service aanvragen! 

Verhuizen is al stressvol genoeg

Verhuizen met een verhuisservice zorgt ervoor dat je geen zorgen hoeft te maken over het regelen van bijvoorbeeld transport voor de verhuizing, werkkrachten en ga zo maar door. Je hebt immers al genoeg om aan te denken!

Wij zorgen voor alle hulpmiddelen

Bij de verhuisservice zit altijd al het benodigde materiaal bij in begrepen. Je hoeft dus niet meer te denken aan mankracht, dozen, doeken, transport etc. Dat is lekker makkelijk! 

Tijdelijke opslag

Heb je meubelen over, maar wil je er nog geen afstand van doen? Wij kunnen ook zorgen voor tijdelijke opslag, dat geeft je wat tijd om goed na te denken over wat je wilt met de meubelen! 

Minder tot last

Door het sjouwwerk over te laten aan de professionals hoef je hiervoor minder je omgeving in te schakelen. Er blijft immers nog genoeg werk over waar ze eventueel later nog bij kunnen helpen! 

Tip van ons contact center

Besteedt het zware sjouwerk uit aan een professional hierdoor kunnen jullie je energie gebruiken om alles op de juiste plek te zetten en uit te pakken. 

laat ons je helpen bij je verhuizing

  • Ontspannen intrekken in je nieuwe woning
  • Materiaal – opslag – en mankracht via 1 adres. 

Deze dienst is enkel te bestellen door mensen die wonen in een appartement dat aangesloten is bij Comfort at Home.  Nog niet aangesloten, klik hier. 

Andere vonden ook interessant:

Deze dienstverlening is onderdeel van een ruim aanbod aan verschillende dienstverlening. Deze zijn allemaal stuk voor stuk thuisgeleverd te krijgen.  Benieuwd naar de inhoud van de dienstverlening? Klik op het icoontje.

Of selecteer iets uit het algemene overzicht.